Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení.
Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý.
Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně.
Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi.
Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí.
Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa.
Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Odrůda: 100% Arneis.
Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie.
Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně.
Barva: intenzivní slámově žlutá.
Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením.
Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem.
Alkohol: ±13,5%.
Gastronomické párování:
je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu.
Podávejte při teplotě kolem 8°C.